Umik sredstev iz igralnice GoxBet Casino

Goxbet ima uradno licenco in hkrati je na voljo več načinov dviga, ki so odvisni od trenutne valute igralnega računa. V spletni igralnici so naenkrat predstavljene 4 valute igralnega računa, in sicer:

DVIG GOTOVINE

Vsaka valuta ima svoj način plačila, in sicer:

Valuta računa za igre na srečo

Razpoložljiva plačilna sredstva

ukrajinska grivna

Bančne kartice Visa in Mastercard.

Ameriški dolar

Perfect Money, QIwi, Webmoney.

Euro

Plačniki

Ruski rubelj

Piastrix,

Goxbet ima omejitve glede minimalnega zneska dviga, ki je odvisen tudi od izbrane valute igralnega računa (80 UAH / 20 EUR / 200 RUB / 5 USD).

Vsi dobitki se dvignejo v najkrajšem možnem času (od 5 do 15 minut), včasih pa pri dvigu sredstev banka (plačilni sistem) začne preverjati opravljeno plačilo, zaradi česar se nakazilo sredstev lahko zamuja za 48 ur (obdobje bančnih čekov). Pri majhnih zneskih pogosto ni čekov, zato je priporočljivo, da dobitke dvignete po delih, pri tem pa v nekaj dneh (da ni veliko aktivnih vlog, kar lahko povzroči določene skrbi za banko oz. plačilni sistem).

Hkrati je za udobje igralcev na voljo več računov v različnih valutah hkrati, kar vam bo omogočilo plačevanje in dvig denarja na vse predstavljene metode. Račune lahko preklapljate in ustvarjate na zavihku »gotovina« (računi).

Kako dvigniti denar iz GoxBet na kartico

Samo igralci, ki imajo valuto igralnega računa v ukrajinski grivni, lahko dvignejo denar na bančne kartice. Valuta igralnega računa je izbrana med postopkom registracije (pozneje jo lahko spremenite s pomočjo strokovnjakov za podporo). Za umik morate izpolniti podatke svojega osebnega profila. To je potrebno za potrditev plačila v primeru bančnega čeka.

Če želite dvigniti svoj dobitek, pojdite na zavihek »Dvig«. Odpre se vam stran, kjer boste morali izbrati tudi način plačila in nato klikniti na gumb »Dvig«. Če želite izvesti umik, morate v oknu, ki se odpre, navesti naslednje podatke:

 • Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti iz stanja na računu za igro,

 • Navedite številko kartice, na katero želite dvigniti sredstva (ta kartica bi morala biti uporabljena pri nakazovanju),

 • Določite dodatne informacije (to polje lahko pustite prazno).

  Po tem morate klikniti gumb “Potrdi”.

  Kako dvigniti denar v elektronsko denarnico

  Postopek za dvig sredstev na elektronske denarnice se ne razlikuje veliko od postopka dviga sredstev na bančne kartice. Uporabnik mora pred postopkom umika izpolniti tudi podatke o profilu igre.

  Pojdite na zavihek »Dvig«, nato izberite način plačila in navedite naslednje podatke:

 • izhodna količina,

 • številka elektronske denarnice,

 • dodatne informacije (to polje lahko pustite prazno).

  Sredstva prejmejo v najkrajšem možnem času, pri uporabi tega načina dviga sredstev pa so različni pregledi pogosto odsotni.

  Provizija pri dvigu denarja iz igralnice

  Goxbet ne vzame provizije za plačila, vendar provizijo prevzamejo neposredno storitve, ki izvajajo ta plačila.

  Torej pri uporabi bančnih kartic (različnih plačilnih sistemov) znaša provizija 1,5 % zneska plačila + 10 UAH.

  Pri uporabi PerfectMoney ali Qiwi je provizija 2 % zneska dviga, pri uporabi Webmoneyja pa je provizija -1 % zneska dviga.

  Dvig denarja iz GoxBet: navodila za igralce

  Če želite odpreti možnost dviga sredstev, morate iti na svoj profil igre in izpolniti vse podatke o lastniku igralnega računa. Sredstva je mogoče dvigniti samo na enak način, kot je bil napolnjen igralni račun. Ta ukrep je povezan z zagotavljanjem varnosti in zaščite sredstev na stanju igralnega računa. V primerih, ko tretje osebe dobijo dostop do računa, ne bodo mogle dvigniti sredstev, shranjenih na njem, na svoje bančne kartice ali elektronske denarnice. Tudi ta ukrep pomaga preprečiti napake pri vnosu številke elektronske denarnice (bančne kartice).

  Če želite dvigniti denar iz stanja igralnega računa, morate iti na zavihek “blagajnik”. Nato morate iti na zavihek “dvig”, kjer bodo navedeni trenutni načini plačila, s katerimi lahko dvignete sredstva. Vsebujejo tudi informacije o roku za dobropis sredstev, provizijah in najnižjem/najvišjem znesku dviga.

  Izbrati morate enega od predstavljenih načinov plačila in nato klikniti na gumb »Dvig«. Odpre se plačilni obrazec, v katerem boste morali navesti znesek dviga in številko kartice (elektronske denarnice), na katero želite dvigniti sredstva.

  GoxBet: dvignite denar z bonus računa

  Za dvig sredstev iz stanja bonus računa je potrebno zastaviti bonus ponudbe, v okviru katerih so bila ta sredstva knjižena. Takoj po stavah se ta sredstva samodejno preusmerijo na stanje igralnega računa, od koder jih je mogoče pozneje dvigniti na kateri koli od predstavljenih načinov.

  V tem primeru je treba ta sredstva pridobiti nazaj v določenem roku. V primerih, ko uporabnik ni imel časa za stavo bonus ponudbe v določenem roku, izgubi pravico do prejema te bonus ponudbe, sredstva na bonus računu pa so izgorela. Prav tako pravica do bonusa poteče z dvigom sredstev, zato je priporočljivo, da se pred dvigom prepričate, ali so bili vsi bonusi zastavljeni.

  FAQ

  Vse težave, povezane z neplačilom sredstev, rešujejo neposredno strokovnjaki za podporo Goxbet, ki delajo 24 ur na dan. Pogosto, ko plačilni sistem prekliče plačilo, se sredstva nakažejo na račun stranke spletne igralnice in ta lahko znova izvede ta postopek. Zelo redko pa so primeri, ko se plačilo ne vrne na igralčev račun, v teh primerih bodo strokovnjaki za podporo pomagali pri vračilu sredstev, pa tudi pri ponovnem izvajanju postopkov dviga v prihodnosti.

  Če želite stopiti v stik s strokovnjaki za podporo, morate počakati 48 ur po vložitvi zahteve za dvig, saj so pred tem obdobjem njihova pooblastila omejena (ne morejo vplivati na bančne in bančne čeke).

  Stiki spletne igralnice GoxBet

  Za reševanje različnih težav se lahko obrnete na strokovnjake za podporo prek posebnega obrazca, ki se nahaja na vseh straneh spletnega mesta (Pomoč), pa tudi tako, da pišete neposredno na e-pošto: [email protected].

  Ko se obrnete na strokovnjake, je treba posebej opisati vse nastale težave in navesti povratni naslov, da boste v najkrajšem možnem času prejeli popoln odgovor, ki bo pomagal odpraviti vse obstoječe težave.

  FAQ

  Kako dolgo traja dvig denarja?

  V večini primerov denar prispe na določeno plačilno sredstvo v 5-15 minutah, včasih pa pride do določenih zamud (povezanih z različnimi preverjanji plačila) in plačilo sredstev lahko zamuja tudi do 48 ur. Uprava Goxbeta, tako kot drugih spletnih igralnic, ne more vplivati na podatke za preverjanje.

  Kaj naj storim, če ne morem dvigniti denarja iz igralnice?

  V primeru različnih težav se morate obrniti na strokovnjake za podporo, ki delajo 24 ur na dan. V kratkem času bodo preverili težave in zagotovili najustreznejše načine za njihovo reševanje.

  Ali lahko dvignem denar na kartico Revolut?

  Denar lahko dvignete samo na bančne kartice plačilnih sistemov Visa in Mastercard, pri čemer sploh ni pomembno, kateri banki pripadajo te kartice. Hkrati boste morali pri dvigu denarja plačati provizijo, ki jo določi banka (spletna igralnica Goxbet ne zaračunava provizije za različna plačila).